Kik a riválisaink?

Üdvözöllek benneteket!

Öt fordulóval a vége előtt azon töprengtem, hogy vajon kik is lehetnek a végjátékban az igazi riválisaink… Persze, nem tettünk le arról, hogy előzzünk, mert igen is, benne van a pakliban, hogy feljebb jövünk a tabellán, ám elsődleges célunk ideérkezésem óta a bent maradás kivívása.

Nehéz sorozaton vagyunk túl, hiszen nagyon mélyről kellett felállnunk. Az ősz végétől kezdve jó szériát futunk, de ennek ellenére még nem nyugodhatunk meg, hiszen még nem húzták meg a vonalat. A két legnagyobb ellenfelünk a Siófok és az MTK, ez látszik most.  A fővárosiakkal szemben hat, a Balaton-partiakkal szemben három pont a fórunk, tehát a legfontosabb az, hogy a sorsunk a saját kezünkben van! Ezt nem győzöm nyomatékosítani a fiúkban! Sőt, továbbmegyek, azt akarom, hogy az utolsó két fordulóban már ne kelljen izgulnunk, hiszen két motivált együttessel kerülünk szembe: a dobogóért küzdő Fradival és Lokival.

A helyzetünk jelen pillanatban nem rózsás, körülbelül tizenhat verzió van a fejemben a Siófok elleni kezdőcsapatot illetően. Őszinte leszek, még nem tudom, hogy kiket küldök pályára. Hála a keddi sporinak, no és magunknak, soha nem látott összetételben kell megküzdenünk egyik legnagyobb riválisunk otthonában.

De bízom a fiúkban, hiszen eddig is odatették magukat rendesen!

Kivívjuk a bent maradást!

Most lépnem kell.

Hajrá Hali!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.