Fantasztikus sportemberekkel dolgozhatok!

 

Üdvözöllek benneteket! 

Nem voltam boldog vasárnap este, mert szerintem egy olyan meccset veszítettünk el, amelyet gólokkal is megnyerhettünk volna. Ugyanakkor azt mindenki láthatta, hogy ez a Hali már a régi arcát mutatta, nem azt, amelyiket Pakson. Megint voltak jó periódusaink, kerestük a párharcokat, felvállaltuk az egy-egy elleni cseleket. Eljutottuk helyzetekig, de ezen az estén nem jött össze semmi. A gólvonalról mentett az ellenfél nem is egyszer, körbelövöldöztük a kaput, de a lécet is telibe kaptuk. Van ilyen, sajnos, de mondom még egyszer, hogy taktikailag már azt kaptam vissza, amit vártam. 

Persze, adódik a kérdés, hogy most akkor a visszavágóra milyen csapattal utazunk. Elmegyünk kedden, szerda este meccs, majd csütörtökön hajnalban érünk haza. És akkor ott a szombati, életbevágóan fontos mérkőzés a Kecskemét ellen. De azért van nekünk egy jó Rajos Dödink, egy Latyink, vagy Csontos Zolink, hogy megoldják a helyzetet. Nem mi vagyunk a továbbjutás esélyesei, de ez nem jelenti azt, hogy előre feladtuk volna a párharcot. Ha úgy futballozunk, mint vasárnap, és berúgjuk a helyzeteinket, még meglepetést is okozhatunk. 

Egyébként fantasztikus sportemberekkel dolgozhatok együtt. Nem szoktam személyeket kiemelni, de azt tudnotok kell, hogy Nagy II. Gabi hőemelkedéssel kezdte a játékot, a lefújásra pedig totálisan belázasodott. Ő kérte, hogy hadd lépjen pályára, becsülettel helyt is állt, szóval, le a kalappal előtte… 

Egyelőre ennyi, hamarosan jelentkezem. 

Addig is Hajrá Hali!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.