Szarvaspörkölt az öltözőben…

 

Üdvözöllek benneteket! 

Nem tűntem el, csak ez a hét egy kissé más, mint a többi. Mert ugye vasárnap lépünk pályára, Ligakupa meccsen. Amit mindjárt az elején le szeretnék szögezni, hogy komolyan veszünk. A lehető legjobb összeállításban küldöm pályára a csapatot, ám azt még nem tudom, hogy kikre számíthatok. 

Itt térnék rá Richard és Tibibá kérdésére. Előbbi drukker azt kérdezte, hogy Skribára számítok-e a kezdőcsapatban. A válaszom ezzel kapcsolatban annyi, hogy örülök Matyi érkezésének, jó futballistának tartom, nagyszerűen melózik az edzésen, ugyanakkor régen játszott tétmeccset. Sokat kell még dolgoznia, de látom benne az elszántságot. Tibibá Kenő sérüléséről érdeklődött. Kenő combhajlító izma 7 milliméteres szakaszon beszakadt, orvoshoz jár, kezelések közben kint van velünk a pályán. Kenőt ismerni kell, hihetetlen fontos láncszeme csapatunknak, és nem csak a pályán. Mindent elkövet, hogy mielőbb pályára léphessen, de ez a 7 milliméter azért nagy galibát okozhat. Most vasárnap biztosan nem szerepelhet, de kérdéses még a jövő hét is… 

Ugyancsak felvetettétek, hogy mit is kell Slukáról tudni. Marian jó futballista, ez lejött az első edzésen már. Szélső játékos, aki elsősorban a jobboldalon érzi jól magát, de ellenkező oldalon is elboldogul. Szenzációs beadásai vannak, érkezésével nőtt a variációs lehetőségünk. Remélem, rendben lesznek a papírjai vasárnapra, mert mindenképpen szerepet szánok neki… 

Kisebb-nagyobb bajaink azért vannak, Siminek a dereka, Guzmics Ricsinek pedig a combja rakoncátlankodik, mindketten kihagytak több edzést. A tréningeken kielemeztük a Paks elleni meccset. Sokadszor is azt mondom: a fiúk igenis akartak, ám ez átcsapott görcsösségbe. Olyan hibákat követtek el, amilyeneket az előző kilenc meccsen egyszer sem. Ilyen is van, rosszul futballoztunk, olyan stílusban fociztunk, amelyik nem áll jól nekünk. Átbeszéltük a srácokkal, hogy mi nem tudunk bekkelni, nekünk előre felé kell védekeznünk, nekünk futballoznunk kell, bevállalósan. 

De Paksot már lezártuk, előre tekintünk. Láttam egy kis tompaságot a fiúkon, éppen ezért ezúttal kimozdulunk regenerálódni: azt tervezem, hogy együtt elmegyünk Sárvárra. Úszunk egyet, megkajálunk, a monotonitást megtörjük egy kicsit. 

A héten ünnepeltünk. Isten éltesse Sipit! No és tartsa meg jó szokását… Hozott finom szarvas pörköltet uborkával, kiválót ettünk az öltözőben, koccintottunk egyet Ice Teával, majd hazakoccoltunk. 

Most már full extrásan a Loki elleni meccsre készülünk, addig azonban még jelentkezem. 

Hajrá Hali!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.