Nem lesz jó éjszakám…

Üdvözöllek benneteket!

Na, megtört a kiváló sorozatunk, kikaptunk Pakson. Először is köszönet azoknak drukkereknek, akik elkísértek minket. Nem akarom felmenteni a fiúkat, hiszen sosem jön jókor a vereség, ám annyit azért mondok: ők most is épp úgy a mi fiaink, mint amikor az elmúlt hetekben sorra nyerték a meccseket…

Nem játszottunk jól, túlságosan defenzívek voltunk, pedig nem ezt beszéltük meg. Ennek ellenére megszereztük a vezetést. Nem jött jókor Kenő sérülése, de nem akarom erre fogni a dolgot. A második félidőben két olyan taktikai fegyelmezetlenséget követtünk el, amelyet nem szabad, és ilyen el sem követtünk eddig. Most bejött a hibapont, ezt pedig a Paks könyörtelenül kihasználta. Pedig azt hittem 1-1-nél, hogy legalább egy pontot szerzünk. A második játékrészben produkáltunk egyjó húsz percet, akkor jól néztünk ki, kontroláltuk a meccset.

Na mindegy, most már előre kell néznünk, vár ránk két fontos Ligakupa meccs, majd jön a Kecskemét, és hazai pályán ugye nem akarunk hibázni.

Nincs jó kedvem, de nem vagyok dühös a fiúkra, hiszen becsülettel küzdöttek, nem volt mentális probléma. Hónapok óta nem kaptak ki, most vesztettünk, ez van…

Köszönöm nektek, hogy hiányoltatok. Fortschrittnek üzenem, hogy kedden és szerdán két-két edzést tartunk, tehát szerdáig a fizikális felkészítésen vagy a hangsúly, csütörtöktől aztán dvd-zünk, kielemezzük az ellenfelet. Megállítunk szituációkat, rögzített helyzeteket vizsgálunk, hogy ilyenkor hova helyezkednek a támadók és a védők. Megnézzük azt is, hogy van-e begyakorolt variációjuk bedobásra, szögletre, szabadrúgásra.

Juhász Timit is üdvözlöm, remélem, megkeres majd valamikor a pályán.

Elköszönök, nem lesz jó éjszakám…

Szeressétek a fiúkat ti is, hiszen ők okoztak nekünk sok-sok örömöt már!

Búcsúzom, Hajrá Hali!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.