Az Év Meccse, megint! de komolyan!

Üdvözöllek benneteket!

Elsőként köszönöm a sok névnapi jókívánságot, a fiúkkal és Jagodics Zolival pizza-üdítő partit tartottunk az öltözőben, semmi extra buli nem volt, ugyanis készülünk az Év Meccsére!

Tudom-tudom, mindig “becsapjuk” a srácokat, hiszen a ZTE és a Kaposvár ellen is az Év Meccsére készítettük fel őket. De ez nem vicc, hiszen a zalaiak ellen mindig fontos összecsapást vívunk, a Kaposvár ellen muszáj volt nyernünk, ám most megint elképesztő derbi előtt állunk! És nem, most nem a szurkolók megközelítésére, korábbi sérelmeire gondolok, vagy arra, hogy egykori kiváló barátom ül a pápaiak kispadján, hanem végre tudnánk előzni! És ha jól alakulnak a dolgok, akkor nem is csak egy helyet! Persze, akár le is csúszhatunk, ám erre gondolni sem akarok.

Miért is gondolnék erre, hiszen a fiúk becsülettel végdolgozták a hetet? Kedden és ma is két edzést vezényeltem nekik, és mit mondjak, mindenhol vették a levegőt… Cucut sajnálom, ma kezdhetett el kocogni, labdával nem is találkozott szombat óta.

Sokat foglalkoztunk a Pápával, kielemeztük őket rendesen. Nagyon bízom a srácokban, érzem rajtuk, hogy ott vannak fejben. Szükség is lesz a koncentrációra, mert jó csapat a Lombard, Véber Gyuri barátom – akivel sok kemény bulit átnyomtunk hajdanán – kiváló brigádot rakott össze.

És a hétvége elméletileg nekem is nagyon különleges lesz, ugyanis a tervek szerint jön a családom! Pontosabban akkor jönnek, ha meggyógyulnak, hogy egyem a szívüket. Lebetegedtek mind a hárman: a pici fiam, a nagyobbik és a mamájuk is. Nagyon remélem, hogy rendbe jönnek péntekre, mert azt szeretném, hogy a hosszú hétvégét Szombathelyen töltsük el együtt! Kijönnének persze a meccsre is; a nagyobbik fiamat már így is alig tudom visszatartani attól, hogy minden Hali-meccsre kimenjen… Hihetetlen srác, minden érdekli, ami az öltözőben, vagy a pályán történik. Imádom őket, remélem, kilábalnak ebből a kórból…

Köbüki sporttársnak üzenem: jó lenne, ha itt lennének mellettem minden percben, ám a nagyobbik fiam 3. osztályos gimnazista. Nem lehet úgy változtatni a sulikat, mint a kispadokat, azt hiszem, ez érthető…

Csabinak azt üzenem, hogy értem a problémáját, a magam módján igyekszem is segíteni neki. Jöjjön el 15-én, kedden délután kettőre a pályára, a tribün mögé, keressenek meg, átbeszéljük a dolgot, bejöhetnek akár öltözőbe is.

A hölgyekről sem akarok megfeledkezni: Minden hölgyet a Jóisten sokáig éltessen!

Most lépek, beszélek a családdal, remélem, jobban vannak, és tudnak jönni hozzám a hétvégére…

Hamarosan újra jelentkezem!

Hajrá Hali!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.