Felszabadultam!

Üdvözöllek benneteket!

Gyors leszek, hiszen vár a CSAPATOM, megyünk vacsorázni együtt, ám nem szeretnék rólatok sem megfeledkezni. Először is hadd reagáljak József beírására, aki fiaival szívesen benézne az öltözőbe. Jelentem várjuk őket már a Pápa elleni találkozó előtt. Minden gyermeket, aki kíváncsi ránk, szívesen fogadunk, csak kérlek benneteket, ezt jelezzétek jó időben.

Kedves Doki!

Örülök a szakmai észrevételednek, ám amíg megy a szekér, addig engedelmeddel maradok amellett a taktika mellett, amelyet megálmodtam. 🙂

De térjünk rá a mai meccsre. Felszabadultam… Megmondom őszintén, tegnap a Siófok újpesti pontszerzése után kicsit begőzöltem, mert így megint nyerési kényszerben kellett futballoznunk. Persze, az idegbajomat nem mutattam a srácoknak.

Akik ma megint bebizonyították, hogy tudnak küzdeni. Parádésan kezdtünk, Oross Marci nagyon fontos gólt szerzett, és utána is még volt két ziccerünk. Aztán érthetetlen módon magunkra húztuk a Kaposvárt, és bár volt egy kapufájuk, nagyobb ziccert nem tudtak kialakítani a kapunk előtt. A szünetben rendet raktam a fejekben, és a fiúk vették a lapot.

Kiemelném Igit, Korót és Marcit. Igi már szerdán, a Vidi ellen is jól pörgött. Én nagyon háklis vagyok a cserékre, nálam jól kell beszállni, és ma Igi ezt tette. Koró a meccs embere volt nálam, hiba nélkül futballozott. Aztán Marci hihetetlen milyen fontos találatot szerzett az elején, adott még egy gólpasszt, de ezen kívül is nagyszerűen küzdött.

De igazságtalan lennék, ha a többieket nem dicsérném meg. Mindenki előtt le a kalappal! Ez a pálya alkalmatlan volt a focira, ám nekünk azért olykor mégis sikerült egészen szép dolgokat művelni.

5/5 eddig itthon, azt hiszem, sikerül kiszolgálni a szurkolókat, benneteket. Persze, minden sorozat megszakad majd egyszer, ám ez nem az a pillanat, amikor ezen kell agyalni. A mai nam az ünneplésé!

Jelentem, az öltözőben már lecsúszott két kis pohár sör, ennek megfelelően nem is megyek haza Budapestre. Maradok együtt a srácokkal, a közös vacsora után pedig még kicsit körbenézek a szombathelyi éjszakában…

Ha összefutunk, koccintunk egyet!

Nagyon boldog vagyok, köszönöm nektek a segítséget!

Hajrá Hali! Jó szórakozást!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.