Üdvözlet mindenkinek!

Először is szeretettel üdvözlök mindenkit, aki a blogomra tévedt. Azt nyomban leszögezném, hogy korábban nem volt internetes naplóm, sőt, semmilyen naplóm sem volt, tehát ha kissé esetlenül mozognék az internetes világban, azért előre is elnézést kérek.

De miért is vett rá a lélek, hogy több mint négy évtized után naplót vezessek? Ez döntő részt a szurkolók miatt van! Ilyen igényes, a csapat minden rezdülése iránt érdeklődő táborral még nem találkoztam, és ezt őszintén mondom. A drukkerek egy részét már volt szerencsém személyesen megismerni, a többséggel viszont még érthető módon nem tudtam kommunikálni. Most itt lesz a lehetőség, hogy a Halit szerető fanatikusok még plusz hírekhez jussanak két-három napi rendszerességgel. Olyan információk is megjelennek majd itt, amelyekhez máshonnét biztosan nem juthatnak hozzá az érdeklődők.

De elég is a bevezetőből, hiszen roppant munkás hét vár ránk! Kedden meccselünk a Győr ellen a Ligakupában. Igen, kedden, mert Pintér Attila azt kérte: hozzuk előre a visszavágót, mert ők már pénteken Siófokon szerepelnek. Belementünk, én mindössze annyit ígértettem meg Pinyővel, hogy megverik a Balaton-partiakat J

A Pestről Szombathelyre vezető úton mindig van időm átrágni még egyszer a heti programot. Váltogatom az útvonalakat, de rossz (Veszprém) és rosszabb (Csorna) között kell választanom. Most a 8-ason jöttem, mit mondjak, elég erős kávét kell bevernem ahhoz, hogy el ne aludjak az úton…

A ligakupán most nem játszik az alapcsapat. Nem, rájuk szombaton az év meccse vár! Bár csak alig több mint négy ónapja vagyok a városban, pontosan át tudom érezni, hogy mit jelent egy Hali-ZTE! És nemcsak a szurkolóknak, a városban élőknek, és a futballistáknak is. A hét elején még a terhelésé lesz a főszerep, aztán szerdától már a finomhangolásra helyezzük a hangsúlyt. Már boncolgattuk Csank Janiék játékát, felkészülünk belőlük rendesen. Azért az nem járja, hogy több mint tíz év után ne verjük meg őket!

A felkészülés finiséhez értünk, amit nem bánok. A focisták, és mi, a szakmai stáb tagjai is az éles bevetést szeretjük, úgyhogy jöjjenek már a bajnokik!

Addig azonban még találkozunk!

Hajrá Hali!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.